Wijn spijs proeverijen & Live muziek
INSCHRIJVEN

 

Kom zelf proeven en beleven op de WijnHoeve!

In een prachtige, sfeervolle omgeving organiseren Wijnhoeve Matton en Marsemijn muziek, 4 keer per jaar wijn/spijs proeverijen met bijpassende muziek onder de naam MarseWyn

 

Wijn Spijs Event

Een feest voor alle zintuigen

 

Met het wisselen van de seizoenen veranderen de kleuren, de wijnen, de liedjes en de gerechten.
Tijdens een heerlijke avond van genieten in de sfeervolle huiskamer, of als het weer het toelaat, in de parktuin buiten, aan de vijver worden bijzondere wijnen geproefd passend bij het seizoen.
Gastvrouw en wijndocent Wilmy Matton vertelt over de herkomst van de wijnen en de druiven en waarom deze wijn zo goed past bij het erbij geserveerde gerecht.
Marsha Matton prachtige begeleidende melodieën om helemaal tot leven te komen zodra er genoten wordt en geproefd.
Gevoelige ballades, vrolijke folkmuziek, sfeervolle kerstliedjes of moderne klassiekers begeleid op piano of gitaar.

 

Wanneer?

Tijdens de muzikale avond van 19.30 tot 22.00 worden er 5 bob glazen wijn geschonken met bijpassende seizoensgerechtjes ( ca. Tapas grootte) en nummers gespeeld die de gang versterken.

30 september 2022: Portugese proeverij
25 november 2022: Feestdagen special
 

Prijs

De kosten per persoon zijn €45,- (PIN/Contant)

Na afloop kan je de geproefde horeca wijnen tegen een speciaal tarief aanschaffen

[unex_ce_button id="content_yvuhx8nwj" button_text_color="#f2f2f2" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#b2936d" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#b2936d" button_border_radius="6px" button_text_hover_color="#f2f2f2" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#7a644c" button_border_hover_color="#7a644c" button_link="http://wilmyenwijn.com/inschrijven/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Aanmelden[/ce_button]